Gratis patronen

zondag 19 september 2010

Hollandse dingetjes

Hoezo hollands. Een tulpenkleedje gemaakt in de logcabin techniek. Heerlijk om te doen. We hebben erg mooie blauwe en rode batik stoffen in de winkelen  vandaar ook mijn hollandse ideëen. Dit kleedje heet natuurlijk dan ook het hollands tulpenkleedje. Wat een moeilijke naam. Maar ik vond het wel leuk. Daarom. Hier  kunt er meer over lezen. Dan horen er ook de hollandse hartjes bij en een speldenkussen in hartvorm.

Groetjes Klazien

zondag 12 september 2010

Kerststoffen

Wat is dit toch een heerlijke tijd van het jaar in de winkel. Weer allemaal nieuwe materialen. geweldig. Deze week hebben we nieuwe kerst quiltstoffen binnen gekregen. Het zijn batikstoffen dus prachtige kleuren. Er zitten gouden of zilver kleurige glitters op. Ik heb er snel al een klein iets van gemaakt. Een leuke ster die nog in meer formaten gemaakt gaat worden.
Voor meer informatie kan hier gekeken worden. Binnenkort zijn er meer voorbeelden te zien hier.

Groetjes Klazien

zondag 5 september 2010

Omslagdoek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
De omslagdoek is af. Het was erg leuk om die te breien. Het is een makkelijk patroon bestaande uit ribbels en tricotsteek. Deze omslagdoek heb ik helemaal op 2 naalde van 40cm lengte gebreid. De rondbreinaald had ik wel klaar liggen maar ik vond het nu uiteindelijk wel iets hebben om op de 2 naalden door te breien. Het was wel erg schuiven op het laatst maar het is gelukt. Hier kunnen jullie er meer van zien.
 

donderdag 2 september 2010

Haken met sokkenwol

Lana grossa heeft weer een aantal nieuwe sokkenbreigarens. Prachtige kleuren voor sokken. Maar natuurlijk kun je er ook mee haken. Dit is het begin van een kussen, tas of sprei. Ik weet het nog niet. De kleuren vind ik wel mooi en natuurlijk steeds die verschillende kleuren. De sokken zouden een streepmotief krijgen. Dat kun je hier zien.

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...