Gratis patronen

zondag 28 november 2010

Sjaaltje van Magico

Wat blijft het toch heerlijk om te haken. Ik heb nu een sjaaltje gemaakt uit 1 bol magico. Dit is een sokkenbreigaren van Lana Grossa. Een garen waar het kleurverloop ook erg mooi van is. Met dit dit garen kun je prima haken. Ik heb hier een pakketje van gemaakt inclusief sluiting. Als je er meer van wil weten kijke dan hier.

zaterdag 20 november 2010

Nieuwe sokkenwol

Nieuwe sokkenwol van Lana Grossa. Prachtige overlopende kleuren. Per bol van 100 gram kunt u weer 1 paar sokken breien. Magico is er in 8 kleuren. natuurlijk kun je er ook iets anders van breien zoals een das of handschoenen. Voor meer informatie kunt u hier kijken.
Van ons eigen merk sokkenwol de arwetta hebben een nieuw patroon aan de collectie toegevoegd. Darra is door ons gebreid in het grijs. U kunt natuurlijk zelf uw kleur uitzoeken. 
Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Groetjes Klazien

vrijdag 5 november 2010

Kleine quiltpakketjes

Wij denken al aan de kerst. We willen dan ons huis en kerstboom ook op een gezellige manier versieren. Het leuke hiervan is dat je die versieringen ook zelf kan maken. We hebben de eerste pakketjes voor deze sterhangers al  in onze web(winkel). Hier kunt u er meer van zien.

Groetjes Klazien

dinsdag 2 november 2010

Kerstkleedje

In gedachten zijn we al een beetje met de kerst bezig. Daar hoort natuurlijk ook een kerst kleedje bij. Dit kleedje is gemaakt in de log cabin techniek. Wij hebben dit kleedje als pakket op onze site staan en voor de mensen die het graag in een groepje willen maken. Dat kan ook want we gaan hier 2 avonden cursus in geven. Het is natuurlijk wel gezellig om dat in een groepje te doen. Als u er nu mee begint kan u met kerst nog een mooi kleedje op tafel hebben. de maat is 80x80cm.Voor meer informatie kunt hier en hier kijken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...