Gratis patronen

vrijdag 28 januari 2011

Nieuwste rage: Haken met katoen

Het is toch heerlijk om zoveel mooie kleuren bij elkaar te zien. 
Deze week kregen we 44 kleuren katoen binnen van Phildar. Het is de Phil coton 3. Heel erg geschikt voor het haken van allerhande beestjes, poppetjes, bloemetjes en eventueel ook een sprei. Het is ook een mooi garen om mee te breien. Je kunt er hier meer over zien en hier is een voorbeeld te zien van wat er meegemaakt kan worden. Een tas gehaakt van Granny Square blokjes.

Groetjes Klazien

maandag 24 januari 2011

Nieuw quiltproject

Deze foto's laten iets zien van waar we mee bezig zijn. Op dit moment werken we een nieuw project uit en hopen daar half februari meer over te kunnen zeggen. Quilten is natuurlijk een hobby met heel veel mogelijkheden zowel traditionele als art quilts. Dit project word toch denkik  meer voor de traditionele quilsters. Groetjes Klazien

maandag 17 januari 2011

Vervolg dahliaquilt

Het is al weer een stukje verder met de dahlia quilt. Heel erg leuk om te doen. Vanavond hebben we de eerste cursus avond van de dahlia quilt in de winkel. Ben wel heel benieuwd naar de kleuren die door de dames gebruikt gaan worden. Kleuren zijn toch altijd wel heel bepalend. Heel veel dahlia quilts hebben een donker hart. Mijn voorkeur ging uit om van licht naar donker te werken. Mocht u het leuk vinden om ook een dahlia quilt te maken dan kunt u hier kijken.

Groetjes Klazien

Show & tell van Supergoof

 Wat een heerlijke heb ik zaterdag gehad. Heel veel quilts van haar gezien met de daarbij behorende verhalen. Ik was daar samen met haar. Bij haar kun je een geweldig verslag lezen van onze dag uit. En ook foto's want tja ik was mijn fototoestel vergeten. Gelukkig zijn de quilts ook te bewonderen op haar weblog. Nu kijk je er wel anders naar want je kent het verhaal erbij.

vrijdag 7 januari 2011

Dahliaquilt

Dit is een klein onderdeel van de quilt waar ik mee bezig ben. Ik wilde erg graag al heel lang een dahliaquilt maken. Daar ben ik dus mee begonnen in de vakantie. Er zijn gelukkig ook 2 quiltgroepen die de dahliaquilt wilden maken. Voor mij dus een motivatie om die nu ook te maken. Heerlijk ongestoord bezig zijn met deze quilt. Over een poosje laat ik weer meer zien van deze quilt.

Groetjes Klazien

donderdag 6 januari 2011

Een nieuw jaar

Op dit moment ben ik nog heerlijk met vakantie. Heb dus verder ook niet zoveel te melden. Ben wel erg druk met breien en quilten om weer nieuwe producten te maken. Dat is voor mij namelijk ook vakantie. Heerlijk daar de hele dag mee bezig zijn. Daar over binnenkort meer.

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...