Gratis patronen

dinsdag 17 mei 2011

Nieuwe kleuren van de eline en kitty van Scheepjeswol

Nieuwe kleuren van de eline van scheepjeswol
Nieuwe kleuren van de Kitty van scheepjeswol.
Toch heerlijk dat er meer kleuren van gekomen zijn. Op deze manier blijft het sjaaltjes breien leuk om te doen. Ik zou zeggen veel plezier ermee.

Groetjes Klazien

maandag 16 mei 2011

Weer een omslagdoek

Het blijft leuk om een omslagdoek te breien. Dit keer brei ik er een van de japonica silke van Karen Noe. Een prachtig mooi dun garen om mee te breien. Heel licht in gewicht en 270 meter per 50 gram. Uit 3 bollen brei je een omslagdoek. Het patroon heb ik eenvoudig gehouden. Een makkelijk breiwerkje dus. Een vriendin van mij zegt dan: je breit zo een end weg... Hier kun je er nog meer over lezen.

Groetjes Klazien

vrijdag 6 mei 2011

5-8 mei Open europese quiltkampioenschappen

Op dit moment ben ik aanwezig als standhouder bij de open europese quilt kampioenschappen. Wat een geweldig gebeuren is dat met heel veel mooie quilts. Het is dit jaar voor het eerst dat er niet alleen quiltartikelen verkocht worden door de standhouders maar ook breigarens, vilten en meerdere textiel artikelen. Het heet nu dan ook internationaal textiel evenement zonder grenzen. Ik ben daar aanwezig met breigarens en batik quiltstoffen. Het contact met de medequilters is ook erg leuk. Je hebt natuurlijk toch allemaal dezelfde hobby en dat schept een band.

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...