Gratis patronen

donderdag 30 juni 2011

Dear Jane vervolg

De titel van dit blogje geeft het al aan. Vanmorgen zijn we weer bij elkaar geweest. Bij mij is er weer een blokje afgekomen. Blok A-9. Het is toch zo leuk om te doen, Wel heel klein maar met batikstoffen werken vind ik toch zo heerlijk om te doen. Het tempo hiervan ligt niet hoog maar heel langzaam aan komen er steeds meer blokjes af. Mijn Dear Jane word ook gemaakt met batik stoffen. 

Groetjes Klazien

maandag 20 juni 2011

Dear Jane

Een dear jane maken van batik stofjes. Geweldig vind ik dat. De dear jane wilde ik al heel lang graag maken. Het komt er dan niet omdat er altijd wel wat anders te doen is. Nu zijn we met een klein groepje begonnen aan de dear jane. Erg leuk om het zo samen te doen. Iedere donderdagmorgen is het meisjesochtend zoals een van onze echtgenoten dat noemt. Zelf heb ik bewust gekozen voor de batikstof. Ik ga de hele quilt maken met 2 kleuren. Maar omdat ik met batikstof werk zitten er natuurlijk meer kleuren in.

Groetjes Klazien

zaterdag 18 juni 2011

Zweeds breigaren

 Dit is een 100% wollen garen. Erg mooi voor het breien van stola's en voor fair isle breiwerk. Het zijn strengen van 100 gram meteen looplengte van 600 meter.
Meer kun je er hier over lezen.
Nog een nieuw is een mohair met wol en acryl draad. Heel zacht en licht in gewicht. Het zijn bollen van100 gram en voor een trui heb je 3 bollen nodig
Hier kun je er meer over lezen.

Groetjes Klazien

vrijdag 10 juni 2011

Pakketjes voor de miniquilt van de maand

Vandaag zijn weer de pakketjes verstuurd voor de miniquilt van de maand. Op de foto kun je zien wat er zoal in het pakket zit als u voor de rode quilt hebt gekozen. De quilt is in 5 kleuren te maken. 
Hier kun je alle kleuren zien. Elke maand krijg je dan een pakketje stof met patronen erbij om de quilt van die maand te maken. Hier kun je er meer over lezen.

Groetjes Klazien

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...