Gratis patronen

vrijdag 30 november 2012

Nieuwe winkel

Vanaf half januari 2013 gaan we hier heen met onze winkel. Het wordt dan Klapperdijk 28E in Wapenveld. Een nieuw jaar en een nieuwe winkel. Een heerlijk vooruitzicht.

Groetjes Klazien

donderdag 22 november 2012

Kerst en Creatiefbeurs Antwerpen.

Vandaag zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor de kerst en creatief beurs in antwerpen. Het is altijd een gezellige en drukke beurs. Ik kom daar met veel breigarens o.a voor sjaaltjes en dassen. Veel kleuren katoen voor het haken en ook heb ik sokkenwol bij me. Ik ben nu bezig met het breien van een spiraal of kokersok. De sok waar geen hiel in gebreid hoeft te worden. Op de beurs heb ik de wol bij me en ik heb er ook een patroon van gemaakt wat u krijgt bij aankoop van de wol. Voor de quiltsters die komen heb ik natuurlijk mijn batikstofjes bij me. Ook een nieuwe collectie stofjes die vorige week is binnengekomen.
Dit is een sfeer impressie van voorgaande jaren.

Groetjes Klazien

dinsdag 13 november 2012

Libelle Winterfair in Mechelen

Vandaag alles in de auto gepakt voor de libelle winterfair. Het blijft toch moeilijk om steeds maar weer keuzes te maken wat je mee moet nemen. Dit keer heb ik breigarens bij me voor het breien van sjaals dassen en cols. En ik heb pakketten bij me voor het breien van kerstballen maar dan op 2 breinaalden. Voor meerderen was het toch moeilijk om de kerstballen te breien op 4 breinaalden daarom heb ik een patroon gemaakt voor het breien op 2 breinaaldennaalden. Daarnaast heb ik ook natuurlijk de bekende eigen ontwerpkaartenpakketten bij me. En ook heel mooie batikquiltstoffen heb ik in de auto gepakt met voorbeeldquilts waar ik patronen van heb gemaakt. Morgen laat ik foto's zien van de stand.

Groetjes Klazien

maandag 5 november 2012

Kreadoe

Weer thuis na een gezellige en redelijk drukke kreadoe. Veel leuke mensen ontmoet. Haken en breien is weer helemaal in. Heerlijk. De materialen zijn ook geweldig om mee te werken.

En zo leuk. Deze foto kreeg ik van een collega van De Daver.nl. Niets van gemerkt dat die gemaakt werd. Nu thuis bekijk ik de foto nog eens beter en zie dat ik net op dat moment in gesprek ben met Jeanet van Blij dat ik brei. Jeanet erg leuk je ontmoet te hebben. En wat een geweldig weblog heb je.

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...