Gratis patronen

zaterdag 2 november 2013

Entrelac breien met Wieke van Keulen

Vanmorgen hadden we in de winkel een leuke en leerzame workshop entrelac breien door Wieke van Keulen. De deelnemers hebben veel geleerd en waren enthousiast over de workshop van Wieke. Het werd volgens de dames allemaal erg duidelijk uitgelegd. En voor wie ook nog entrelac breien wil leren. Het kan nog want volgende week zaterdag (9 nov) van 10-12.30 hebben we nog weer een workshop bij ons in de winkel. We hebben hier nog plek voor 2 deelnemers. 's Middags hebben we dan weer handwerkcafe met Wieke in de winkel. 
De workshop werd gegeven in een ruimte die ook gebruikt wordt door Rijssolutions. Het voordeel hiervan is dat de dames rustig konden breien en niet afgeleid werden door andere klanten in de winkel.
Zo ziet entrelac breiwerk eruit. Dit is gebreid door Wieke. Volgende week zaterdag nog een keer. En het leuke van die dag is dat Wieke dan ook haar nieuwste ontwerpen bij zich heeft. Die kunnen dan ook uitgebreid bewonderd worden. De patronen daarvan heb ik ook in de winkel. Wie weet tot volgende week.

Groetjes Klazien


2 opmerkingen:

Drie Hoog zei

Het was echt enorm leuk. Iets nieuws leren, gezellige mensen. Wieke is een fijne 'juf':-) en legt het allemaal goed uit!
Dank jullie allebei voor een superleuke dag!

Klazien zei

Heel graag gedaan. Wij vonden het ook erg leuk allemaal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...