Gratis patronen

maandag 23 december 2013

Fijne feestdagen


Zo beginnen we dit blogje maar. Dat wensen we jullie allemaal toe. Dit jaar hebben we rond de feestdagen ook de winkel gewoon geopend. 
Dinsdag 24 december sluiten we om 16.30 uur. Dan zijn we 25 en 26 december en 1 januari gesloten. Verder blijven we de normale openingstijden hanteren.
 Voor de breisters hebben we ook mooie modellen voor de koude dagen. Heerlijk warme vesten. en snel te breien op naalden nummer 8.
Deze modellen komen ook snel in de webwinkel. Dat zal na het weekend zijn. 
Zaterdag krijgt mijn site een grote onderhoudsbeurt en dan ga ik daarna er lekker allemaal nieuwe dingen opzetten. Verheug ik me nu al op.

Groetjes Klazien

vrijdag 13 december 2013

Seems-like-old-times

Dit is de naam van een prachtig gehaakte stola. De stola is ontworpen door Michele Du Naier en het patroon staat op ravelry. Hier kun je het patroon vinden. Het patroon is in het engels. Mocht dat te moeilijk zijn dan heb ik het patroon ook in het nederlands. Bij aankoop van materiaal mag ik dat aan mijn klanten geven met toestemming van de ontwerpster.
Deze stola is van de ontwerpster.
Marjan heeft er ook een gehaakt voor de winkel. 
Deze stola is gehaakt uit 2 bollen taiyo sock van Noro..
 Dit is het begin van de stola die gehaakt wordt met Mille Colori Lace.
Ze heeft hier 2 bollen voor nodig. Deze kleuren zijn ook heel mooi.

Groetjes klazien

woensdag 4 december 2013

Heleen Kok

Heleen Kok is een zeer ervaren breister en is nu ook begonnen met het zelf ontwerpen van patronen. Het leuke is dat ik haar patronen mag verkopen en natuurlijk heb ik daar dan ook het bijpassende breigaren voor in de winkel. De eerste 2 patronen staan nu bij mij op de site. Binnenkort zullen er meer volgen.
 De Cowl Bubbles
 Mitt Bubbles

Deze col en polswarmers (het gaat echt om 2 polswarmers hoor) zijn gebreid uit 1 bol sokken breigaren. De col en polswarmers kunnen met of zonder kraaltjes gebreid worden. Momenteel kun je de col en polswarmers zien bij mij in de winkel.

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...