Gratis patronen

donderdag 27 november 2014

Mixed-Yarns vervolg.

Op de website heb ik een item nieuwtjes van Klazien's Kreatie.
Daar heb ik een verhaaltje geplaatst.
 Hier kun je er meer van lezen

Groetjes Klazien

zaterdag 8 november 2014

Mixed-Yarns

is een nieuw verloopgaren bij ons in de collectie. Het is een garen wat wij zelf ontwikkelen en de eerste kleuren zijn nu klaar. De samenstelling is 75%wol/25%katoen. 
Tot nu toe hebben we er stola's van gehaakt. We zijn nog bezig met een sjaal van Wieke van Keulen er van te haken, namelijk: Dol op Driehoeken.
 Hier 2 van onze eerste kleuren. 
Wij hebben 2 bollen ervan gemaakt. Per bol ca 110 gram en 400 meter. Voor een stola worden beide bollen opgehaakt. Bij aankoop van een pakketje krijgt u het patroon van de onderste stola erbij.
 Deze stola is gehaakt uit 2 bollen Mixed-Yarns en dat is dan 1 pakketje.
Dit is het begin van een stola die we breien van de Mixed-Yarns. Ook weer een nieuwe kleur erbij.
Momenteel zijn ze al te koop op de KreaDoe.
Vanaf maandag komen ze ook in de webwinkel en winkel.

Groetjes Klazien

zaterdag 1 november 2014

Leuke dingen

Wat hebben we leuke dingen gedaan de laatste tijd. De handwerkbeurs in Rijswijk, de Brei en Haakdagen in Zwolle. Bij beide beurzen hebben we de workshop van Wieke van Keulen gesponsord. Het was de fair isle workshop. Het is een super techniek om te breien. Wieke legt het geweldig uit en dat maakt het maken van die mooie stola's allemaal makkelijker. 
Zomaar een fair-isle stola van Wieke namelijk de Pinwheel. 

Gistermiddag en vanmorgen hadden we fair isle workshops in de winkel want de groepen tijdens de beurzen waren allemaal al vol geboekt. Bij ons waren beide groepen ook al weer vol. Maar we maken weer een nieuwe workshop agenda. En vanmiddag hadden we een hightea in de winkel. Dat was zomaar ontstaan tijdens de handwerkavond en middag. Iedereen bracht wat mee en het was erg gezellig. Veel lekkere dingen. het was echt smullen en genieten. Ook werd er nog gehaakt of gebreid.
 Thee met lekkere hapjes
 En ook nog haken....
 En hier wat voorbeelden van wat er meegebracht was. Dames het was geweldig!!!

Groetjes Klazien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...